Despre noi
Povestea și misiunea

Conceptul SNAQ se naște în cartierul Bucureștii Noi din dorința de a aduce acestei minunate comunități o alternativă onestă: preparate gustoase, proaspete, pregătite pe loc unde totul este la vedere.

Transpunem zilnic în câteva produse simple, experiența noastră gastronomică dobândită în bucătăriile marilor restaurante ale lumii, unde principiile și tehnicile de gătit se unesc cu valorile noastre personale.

Știi ce mănânci

Carnea marinată zilnic se pregătește pe loc, în fața ta. Totul este proaspăt, la vedere, curat și transparent. Trasabilitatea alimentelor este atent documentată.

Producători locali

Aducem zilnic ingrediente atent selecționate de la producători locali. Vită Black Angus crescută responsabil pe pășunile din Ardeal, pui crescut la curte fără antibiotice, pană la murăturile făcute în casă de tanti Maria.

Sustenabilitate

Avem grijă de natură, folosim responsabil resursele ei. Am ales exclusiv ambalaje reciclabile și biodegradabile.

Comunitatea noastră

Ne propunem să aducem la un loc oameni ghidați de valori comune cu care să construim un viitor mai bun pentru copii, familia și comunitatea noastră. Să contribuim împreună!

Hai să ne cunoaștem!
Pentru că suntem nerăbdători să facem cunoștință, vrem să-ți oferim un cadou! Înscrie-te la newsletter și iți oferim 30% cadou la prima comandă din locația noastră!
Mulțumim! Te-ai abonat cu succes, verifică email-ul și urmează instrucțiunile!
Oops! S-a strecurat o eroare, dacă persistă, contactează-ne la office@snaq.ro